Vagoemt Kft., Vecsés

1 Vélemény
Vagoemt Kft.
Kodály Z. U. 12
2220 Vecsés
Pest
Ellenőrzött adatok, Frissítve egy hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégjegyzékszám
13-09-089217
Adószám
12284746-2-13

Leírás

Cégünk az erdőn - mezőn termő gombákat, szarvasgombát, erdei gyümölcsöket és ehető növényeket forgalmazó, Magyarország egyik vezető szakirányú cége, mely közel tíz éve járul hozzá a hazai közönség eme ízlésvilágának formálásához. Termékeink kiváló minőségét, a termékeinkkel dolgozó szállodák és vendéglők séfjeivel való állandó konzultálás során értük el. A hazai gombák gombavizsgáló, gombaszárítmány szakellenőri tanúsítvánnyal vannak ellátva, ezen termékeinket frissen, fagyasztva és szárítva forgalmazzuk. Import termékeink mélyhűtött erdei gombák, melyek konyhakészek, így azonnal felhasználhatók idő és tisztítási veszteséget kiküszöbölve, valamint az erdei gombás készételek és konzervek, az EU DIN EN ISO 9001 szabvány szerint kerülnek gyártásra. A "sárga rókagomba" import termékünk, egy speciális konyhatechnológiai eljárásnak köszönhetően, elvesztette a fagyasztás miatt, a felhasználás során, oly sok gondot okozó keserű ízét. A konyha fekete gyémántját, a szarvasgombát, a cégünk saját, speciálisan kiképzett kutyáival gyűjti.
A szarvasgombát termésidejében frissen, ezen kívül fagyasztva, illetve konzervként forgalmazzuk. Igény esetén, az igen értékes olaszországi és isztriai fehér szarvasgombát is beszerezzük. Cégünk vállal, szervez, és lebonyolít saját szarvasgombás területen bemutató jelleggel szarvasgomba vadászatot, a szarvasgomba kóstolóhoz biztosítva a szarvasgombát. Vendéglátó egységekre egyedi árképzést alkalmazunk, figyelembe véve éves szerződéseket, rendelt gombafajt, lekötött mennyiségeket. Éves raktárkészletet képezünk saját telephelyen.
Az áru kiszállítását az aznap 10.00 óráig leadott rendelés alapján vállaljuk. A 10.00 óra után leadott rendelést, másnap teljesítjük Budapest és közvetlen vonzáskörzetében. Budapest területén kívül területi képviselői hálózatot működtetünk, akiken keresztül partnereink beszerezhetik cégünk termékeit. természetünk eme csodálatos világát megláttam, szerelmese lettem. Az nem is lett volna baj, ha ezen a szinten megrekedek.


Kulcsszavak:
Gomba kereskedelem, Erdei Gombák, Szárított Gombák, Erdei Gyümölcsök, Import Erdei Gombás Konzervek, Import Szarvasgombás termékek, Mélyhűtött Erdei Gomba
Vagoemt Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Horváth Tivadar
Gomba

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én gyerekkorom óta szeretem a gombából készült ételeket. Aki egy kicsit is ért a gombákhoz tudja, hogy a legínyencebb gombafajta a szarvasgomba. Múlt nyáron lehetőségem nyílt ettől a cégtől szarvasgombát rendelni, melyből édesanyám nagyon ízletes ételt készített. A gomba nem volt túl olcsó, de megérte kipróbálni, mert ilyen finomat még életemben nem ettem.
## gomba szarvasgomba erdei gyümölcs
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Vagoemt Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Zsuzsanna Szakács
Beszerzés

06304885527

  Facebook

  Hasonló cégek a közelben

  1. SZÉCHENYI UTCA 92.
   2220  Vecsés
  2. Előd Utca 113
   2220  Vecsés
  3. Lőrinczi Út 116.
   2220  Vecsés
  4. Lőrinci Út 61.
   2220  Vecsés
  5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete