Soós Tésztaipari Kft., Vecsés

3 Vélemények
Soós Tésztaipari Kft.
Almáskert Utca 2.
2220 Vecsés
Pest

Leírás

A Soós Tészta Kft 1981-ben alakult. A kezdetekkor tevékenységünk kisipari körülmények között folyt, hagyományos, nyújtáson alapuló technológiával, minimális gépesítéssel. Az első évek sikerei következtében 1999-ben, új zöldmezős beruházás keretén belül megépült a vecsési tésztaüzem. A gyors fejlődés, szinte az összes multi cégbe való beszállítás magával hozta a minőségbiztosítási rendszerek bevezetését (HACCP, ISO 9002), illetve egy rendkívül korszerű olasz technológiát alkalmazó (ITALPAST tésztagyártó gépek) gépsor telepítését. A 2004-es év komoly sikertörténet a cég életében.
Tavasszal átadtuk az új raktárházat, új minőségbiztosítási rendszert vezettünk be, és szintén ugyanebben az évben a "Magyar Termék Nagydíj" Dicsérő Oklevelét is átvehettük a Parlamentben. Ezt követte a tojásfeldolgozó csarnok építése, mely a kitűnő és házias jelleg kelléke, hiszen a friss tojás és jó minőségű liszt - a tökéletes alapanyagok - határozzák meg a Soós tészta ízvilágát és jellegét. Az évek során a folyamatos fejlesztéssel mindig arra törekedtünk, hogy - megőrizve a házias jelleget - a minőség egyre magasabb színvonalú legyen, és természetesen a cél ennek megtartása, és folyamatos ellenőrzése. Jelenleg a kor szellemének megfelelő, az Európai Unióban is elfogadott, modern gépek segítségével készítjük termékeinket.
Üzemünk mind külsőleg, mind belső kialakításban euro-konform. Termékskálánk a hagyományos magyar-konyha alapját képező tésztafajtáktól a modern olasz konyhában mindennap használatos tésztafajtákig terjed. Házi jellegű száraztésztáink gondosan válogatott friss tojás felhasználásával készülnek.

 1. Contact
 2. News
 3. Partnereink
 4. Products
 5. Receptek

Kulcsszavak:
Élelmiszer, Élelmiszeripar, Tésztagyártás, Csigatészta, Cérnametélt, Orsótészta, Eperlevél Tészta, Fodros Nagykocka, Szélesmetélt, Magyar termék, Száraztészták, Soós, Spagettik, Betutészta, Csuszatészta, Gépi Tarhonya, Boglyas Cérnametélt, Csavart Cso, Eperszalag Tészta, Kézi Tarhonya, Sodort Csiga, Zabszem
Termékek
száraztészta
Soós Tésztaipari Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

kriszteee
tészták

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A vállalat tésztatermékei számomra megfelelő minőséget képviselnek. Levesekhez, makarónik készítéshez is használtam már. A Foodapest élelmiszeripari rendezvényen kóstoltam először a termékükből, és akkor keltették fel az érdeklődésemet. A tészta nem fő szét, "al dente" keménységűnek is el lehet készíteni. Termékválasztékuk széleskörű így bármilyen tésztaételhez rendelkezésre álló termékekből lehet választani.Az áruk középkategóriás, de minőségük elsőosztályú.

Illés-Tóthné Józsa Erika
Soós tészta

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Főleg a levesbetét tésztájukat használom,ami finom, ha megfő nem mállik szét, szeretjük nagyon.A szine is szép sárga,gusztusos.
## izletes# szép szinű# levesbetét
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Földiné Valkai Anikó
finom tészta

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A cég nagyon finom termékeket készít. Szívből ajánlom mindenkinek. Nem is emelnék ki egy terméket sem hiszen mind nagyon jó ízű.
## ízletes# nagyon finom
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Soós Tésztaipari Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Táncsics Mihály Utca 68
  2220  Vecsés
 2. Lőrinci Út 45.
  2220  Vecsés
 3. Lőrinci Út 43
  2220  Vecsés
 4. Üllői Út 789.
  1182  Budapest
 5. Királyhágó Utca 73
  1182  Budapest
 6. Kossuth Lajos U. 4.
  2360  Gyál
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete