Keve Papír Kft., Vecsés

2 Vélemény
Keve Papír Kft.
Fő út 206., Lakótelepi üzletsorral szemben, Budapest felől a Vecsés NYUGAT lehajtónál 600m
2220 Vecsés - Felsőtelep
Pest
Ellenőrzött adatok, Frissítve 6 nappal ezelőtt

Nyitvatartási idők

szerdaSze
10:00 – 18:00
csütörtökCs
10:00 – 18:00
péntekP
8:00 – 15:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója
K*
Zárva
Zárva.
Nyitásig  9 h 0 min.
9 h 0 min

Közelgő ünnepek

Mindenszentek napjaZárva

Gazdasági információk

Cégnév
Keve Papír Kft
Adószám
12203781-2-13
Cégalapítás dátuma
06 dec. 1996

Leírás

Papír, írószer és nyomtatvány értékesítése, bélyegző készítése akár "azonnal". Cégellátás webáruházi rendeléssel és kiszállítással is! Diplomakötés, fotós, fényképes, gravírozott ajándéktárgyak, póló, bögre ... Fotónyomtatás önkiszolgáló módban vagy munkatárs segítségével.


Cégleírás
Cégünk 1992-ben indult nyomtatvány kereskedéssel. A vevői igények kielégítése érdekében folyamatosan bővítettük a tevékenységi körünket. Hamarosan papír-írószer termékek is megjelentek az üzletben, majd egyéb irodaszer termékek (tintapatron, toner, fénymásolópapír, leporelló, faxpapír...) és szolgáltatások (bélyegző, fénymásolás, névjegy, szórólap...) Ma már minden terméket megtalálhatnak, ami egy iroda ügyviteléhez szükséges. Több mint 4.000 féle termék van raktáron és katalógusból rövid határidőre további termékekkel is szolgálhatunk. Legújabb szolgáltatásunk 2004.
őszén idult, a színes fénymásolás és a digitális fotók képelőhívása. Vannak vásárlóink, akik szívesen válogatnak a készleten lévő áruk közül, míg mások azt szeretik, ha az árut kiszállítjuk. 2003 óta már ezeket az elvárásokat is tudjuk teljesíteni. Legújabb vevői igény az Internetes árurendelés.
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a bélyegzőrendelés már meg is valósult. A megrendelt bélyegzőket igény szerint postázzuk vagy átvehető az üzletben esetleg nagyobb megrendelés esetén egyedi megbeszélés alapján ki is szállítjuk. OnLine fotókidolgozás szolgáltatásunk is elindult 2005 decemberében! Reméljük, kedvező fogadtatásra talál egyre bővülő honlapunk, és mindenki megtalálja termékeink között azt, amire szüksége van. Érdemes gyakran ellátogatni honlapunkra, mert folyamatosan más és más akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.
Kulcsszavak:
Ajándék, Papír, Irodatechnika, Írószer, Irodaszer, Papíráru, Nyomtató, Tintapatron, Fénymásoló, Bélyegző, Iskolaszer, Képeslap, Fax, Bélyegző készítés, Papír írószer, Másolópapír, Nyomtatványbolt, Irodai kisgépek, Iratmegsemmisítő, Adattárolók, Irodai kellék, Iratmegsemmisítők, Irodaszer kiszállítás, Nyomtatvány, Névjegy, Digitális nyomda, Meghívó, Létesítményüzemeltetés, Tonner, Nyomtatás, Gravírozás, Csomagolás, Archiválás, Üzlet, Vállakozás, Irodabútor, MŰANYAG, Keve, Gravírozott tárgyak, Keve irodaszer, Onlinefoto, Öntapadós felirat, Katalógusáruház
Szolgáltatási helyek
Keve Vecsés, Fő út 206. Tel.:06-29-350-940 irodaszer széles választéka, Bélyegző, Gravírozás, Fotós Ajándéktárgyak, Esküvői meghívók
Irodánkban beszélt nyelvek
Alap Szinten Angol, Német
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
Keve Papír Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Keve

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Iskolás korom révén gyakran látogatom a Keve Papírt..minden beszerezhető itt, ami az iskolához szükséges. Vettem itt már füzetet, tollakat, de még gravírozást is vállalnak, ezt a szolgáltatást is igénybe vettem ,mikor egy szép tollba vésettem bele egy barátom nevét..az eladók készségesen válaszolnak minden kérdésemre, gravírozást már van olyan, hogy egyből elkészítik, így nem kell rá várni, vagy visszamenni a rendelt termékért, mint például a nagy bevásárlóközpontokban ahol ezt tapasztaltam. Tényleg minden beszerezhető itt..vettem itt már egészségügyi kiskönyvet is, egy dolgot hiányolok, hogy nem lehet itt szakdolgozatot köttetni.

Keve

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Mivel én is vecsési vagyok, gyakran szerzem be itt a szükséges papír-írószer és egyéb szükséges kellékeket. Annak ellenére hogy ez egy viszonylag kis bolt, mindig megtaláűlom amit keresek. Legyen az apróbb ajándék vagy iskolai felszerelés. Nemrég új üzletet is nyitottak a Fő úton. Ott még nem jártam de be fogok nézni.

Írjon véleményt a(z) Keve Papír Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Jánosné Keve
Beszerzés

Üzenet küldése

06-29-350-940

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Termékek és szolgáltatások

  Fotó - igazolványkép Igazolványkép több féle méretben is. Általános méret a 32x45mm Vízumokhoz: 5*5cm (4db) vagy 4*6cm (4db) 1200 HUF

  Digitális fotó azonnal az üzletben Önkiszolgáló fénykép nyomtatása több féle méretben is lehetséges: 10*15cm, 13*18cm, 15*21cm. Nem önkiszolgáló módban max, 297*420 mm. 72 HUF
  Facebook